Opvallen?

Met onze kennis van de juist te gebruiken materialen verzorgen wij de aankleding binnen uw pand.Grote foto’s op de wand geven uw bedrijf direct een andere uitstraling.Een bord of wand met beelden, foto’s of teksten kunnen inspirerend zijn voor uw medewerkers.

Een mooi ontwerp op glas of wand
Bos Ontwerp en Reclame verzorgt voor bedrijven en instellingen de interieur aankleding op glas en wand door middel van het gebruik van BOS wallcovering-naadloos behang, textielframes of Organoid, Squid of vinyl folie .

Textiel spanframes

Een van de mooiste frames voor doeken is een textiel spanframe. In deze indoorframes worden Dekostof-doeken strak gespannen in een subtiel profiel. Deze frames zijn er ook met LED verlichting en geven net dat beetje meer aandacht dat uw boodschap verdient.

Textielframes zijn niet meer weg te denken uit winkels, etalages, showrooms, stands, kantoren en andere openbare gebouwen. Maar ook de particuliere markt heeft de textielframes ontdekt. Het leuke van dit systeem is dat een doek gemakkelijk wisselbaar is. U kunt dus om de zoveel tijd een ander doek ophangen en variatie aanbrengen in uw interieur. U kunt op deze manier ook makkelijk met thema’s werken.

Mocht u een textielframe met print willen hebben hangen in uw kantoor, praktijk, huis- of slaapkamer?


Wallcovers (naadloos fotobehang)

Behangen zonder naden. Dat kan met BOS wallcovering. U krijgt een mooi fotobehang op uw wand maar geen naden in het behang.

BOS wallcovering
Materiaal: PVC-doek
Gewicht: 330 gram/m2
Brandwerend: B1/M2

Geen naden
Formaten tot 5×45 meter kunnen uit één deel gemaakt worden.

Hygiëne

Vuil en bacteriën kunnen niet in de naden nestelen. Optioneel kunnen we randen kitten.

Hufter-proof
Mensen kunnen niet ‘peuteren’ aan de naden.

Mooiere kleuren
Prints op BOS wallcovering hebben een hogere kleurkracht dan op vinyl- en papierbehang.

Video afspelen

Akoestische oplossingen

MultiTexPro behang absorbeert en isoleert geluidsgolven. Elke ruimte gaat erop vooruit als het er rustiger klinkt. Meten is weten! Daarom voerde een gecertificeerd bedrijf een onderzoek uit zodat u precies weet wat MultiTexPro bijdraagt aan de akoestiek.

In de tabel zie je de absorptiewaarde per geluidsfrequentie: hoe hoger de lijn, hoe beter MultiTexPro behang deze frequentie absorbeert.

Isolerende eigenschappen

Door de dikte van het materiaal dekt MultiTexPro behang de wanden af waardoor warme lucht langer in de ruimte blijft hangen en de koude lucht buiten blijft. In de zomer houdt u juist de warmte buiten en de koude lucht binnen. Beter voor uw energierekening dus.

Video afspelen

Ga voor groen met Organoid

Organoïde natuurlijke oppervlakken zijn moeilijk in woorden te beschrijven. Je kunt bijna niet voorkomen dat je ze aanraakt, aait en ruikt. Een ware belevenis voor de zintuigen: Zien, voelen en ruiken. Door het behoedzame productieproces blijven de natuurlijke eigenschappen van de natuurlijke materialen grotendeels behouden. Natuurliefhebbers herkennen de verwerkte grondstof op het eerste gezicht.  Zonder toevoeging van (kunstmatige) geur- of smaakstoffen geven organoïde natuurlijke oppervlakken hun natuurlijke geur af, afhankelijk van de gebruikte grondstof, en zorgen zo ook voor een goed binnenklimaat. Organoid bestaat uit authentieke handgemaakte materialen met een zelfklevende achterkant en biedt eindeloze, op de natuur geïnspireerde interieur- en ontwerpmogelijkheden. Organoid is met een directe verlijming toepasbaar op veel verschillende ondergronden en ramen. Eenvoudig aan te brengen en te onderhouden.

Organoid stelt je in staat om buiten naar binnen te halen en maakt van elke ruimte een unieke beleving. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen, bieden de producten een ervaring, waarbij bijna al je zintuigen worden geprikkeld.

Personaliseer de look van je interieur, voel de unieke textuur en ruik de originele frisse geuren van de natuur.

Geïnspireerd door de natuur worden deze producten zoveel mogelijk geproduceerd met biologisch en regionaal geproduceerde grondstoffen. Organoid is verkrijgbaar in diverse samenstellingen.

U maakt het verschil door te kiezen voor dit prachtige natuurlijke product.

Video afspelen

SQUID meer dan textiel

Squid is een raamtextiel welke geschikt is voor elk type raam. Het textiel is zowel vocht- als hittebestendig, zonnewarmte werend, brandvertragend, bijzonder stijlvol en het zorgt voor privacy. Tevens is SQUID raamtextiel in verschillende kleurtinten verkrijgbaar.

Omdat Squid textiel een open en ademend raamtextiel is, houdt het geen warmte vast en kan het dus niet zorgen voor thermische breuken. Squid kan temperaturen aan tot maar liefst 60 graden en is brandvertragend M1/B1, dit betekent dat het textiel gebruikt kan worden in ruimtes waar strenge brandnormen gelden.

Video afspelen

Hoe groot wil je het hebben?

Van XL tot XXXL is bij ons geen probleem. Of het nu gaat om een gevel te voorzien van een fotoprint of een flatgebouw? Wij draaien de haarscherpe prints en zorgen voor de montage hiervan. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het beeld.

Verschillende soorten stickers

Veelal moeten stickers voor buiten langdurig bestand zijn tegen zon (UV) en regen (waterafstotend). Deze stickers noemt men ook wel UV bestendige stickers of Outdoor stickers. Op basis van het binnen of buiten gebruik van stickers heb je te maken met verschillende garanties en levensduren. 3M™ biedt bijvoorbeeld garantie tot 60 maanden. Avery Dennison folies hebben geen garantie maar een levensduur. Een levensduur die varieert van 24 maanden tot en met 60 maanden.

Spandoeken

Kies voor jouw XL-spandoek uit verschillende materialen:

Meshdoek is een luchtdoorlatend, gaasachtig materiaal. Je kunt er doorheen kijken en het is extra licht van gewicht. Ofwel: uitermate geschikt voor een XL-doek.
Banner 510 is een mooi en sterk doek dat geschikt is voor langere periodes. Daarnaast is het 100% Europese kwaliteit.
Banner 610 is een doeksoort van stevige kwaliteit. Je kunt kiezen uit een enkelzijdige of dubbelzijdige print.
ProPES Outdoor is opvouwbaar, heeft een hoge kleurintensiteit en is 100% recyclebaar.
Flag is een transparante stof, gemaakt van polyester.
Dekostof is een matte polyester stof, speciaal voor indoor toepassingen.
ProPES FR, een brandvertragend, opvouwbaar doek voor binnen en kortlopende buiten toepassingen.