Jij wil jouw producten onder de aandacht brengen?

Wat grote merken vaak goed doen is dat je in een oogopslag kunt zien om welk merk het gaat doordat je die naam en die kleuren en dat logo al zo ontzettend vaak hebt gezien. Naamsbekendheid en herkenbaarheid vergroten is een kwestie van herhalen. Dat kan heel goed met stickers. Je kunt ze plakken in de stad maar je kunt stickers ook uitdelen aan jouw klanten en potentiële klanten. Daarnaast kun je de stickers gebruiken voor op je producten.

Alle formaten en vormen.

Of het nu gaat om 1 sticker of 1000 stuks, vierkant, rond of de vorm van jouw ontwerp, wij kunnen dit voor jouw verzorgen

Verzenden pakketten.

Wanneer je een pakket verstuurt dan is het slim om na te denken over promotie op het pakket. Gewoon een bruine doos doet het werk wel maar echt leuk is het niet. Stickers op een pakket zorgen ervoor dat je pakket herkenbaar is en maakt het geheel bovendien wat gezelliger. Het is namelijk ook zo dat de ontvanger het leuker zal vinden als hij een mooi opgefleurd pakket in zijn handen krijgt. Mensen vinden dat extra beetje aandacht vaak leuk.

 

Video afspelen