Het WAUW effect

Ieder bedrijf of organisatie wil zijn naam duidelijk in beeld hebben om zo aan zijn klanten te kunnen laten zien waar ze zijn gevestigd. Een groot deel van onze werkzaamheden bestaat uit het monteren van gevelreclame.

Vergroot uw herkenbaarheid
Wij verzorgen de realisatie van gevelreclame zowel buiten als binnen uw pand, zodat uw bedrijf zich optimaal presenteert naar uw klanten. Bos Ontwerp en Reclame levert en monteert door heel Nederland, maar bij de grens houdt ons werkgebied niet op. In België en Duitsland hebben we vele gevels voorzien van perfecte commerciële uitingen. 

Waar denk je aan bij gevelreclame

Gevelreclame is een verzamelnaam voor alle soorten promotionele media die zichtbaar zijn aan de gevel van een pand. Het valt onder de categorie buitenreclame, die veelal direct van toepassing is op het bedrijf of de organisatie dat in het pand gevestigd is. Wat is Gevelreclame en welke soorten zijn er mogelijk? Een winkel kan een prachtig ingerichte etalage hebben, zonder naam op de gevel weet de voorbijganger niet welke winkel het betreft. Met reclame op de gevel wordt direct duidelijk om welk bedrijf of organisatie het gaat, het kan naast branding ook een promotionele actie zijn. 

Populaire vormen van Gevelreclame zijn

  • Naam op de gevel: In praktijk is dit doorgaans een naam of logo in driedimensionale vorm. Het kan reclame verlichting op de gevel zijn, zo is deze uiting ook zonder natuurlijk licht zichtbaar.
  • Raamsticker: Dit is een sticker die aan de binnen- of buitenzijde van het raam aangebracht wordt. Deze sticker kan volledig dekkend zijn, of op maat worden gesneden om de etalage functie te behouden.
  • Uithangbord: Deze vorm van Gevelreclame wordt doorgaans haaks op de gevel gemonteerd, en is zichtbaar vanuit de looproute.
  • Lichtbak: Dit kan een naam zijn, logo of andere uitdrukking. In tegenstelling tot een gevormde neon verlichting betreft het een standaard vorm met bedrukking en verlichting aan de binnenzijde.
  • Vlag: Dit is een doek die aan een vlaggenmast opgehangen kan worden aan de gevel. De zichtbaarheid is afhankelijk van de wind.
  • Banier: Dit is ook een doek, maar ditmaal voor plaatsing evenredig op de gevel. De vorm van deze reclame-uiting kan verschillen.

Wij verzorgen o.a. de volgende service

aluminium muurframes met spandoek

logo of tekst  verlicht of onverlicht

doekbakken in lijst verlicht of onverlicht

lichtbakken

LED neon signing

parkeerborden

bewegwijzering

reclamezuilen

maatwerk

Maatwerk nodig?

Wij denken graag met u mee en zullen al onze creativiteit gebruiken om zo tot een supergave gevelreclame te komen.

Video afspelen